Lokala Gospelverkstäder

I och med byte av namn från Stockholm Gospel till Svenska Gospelverkstaden har vi nu för vision att spridas och finnas i hela landet. Vi finns nu i sex olika städer/orter med stöd riks som ligger i Stockholm. Du hittar oss i Umeå, Gävle/Uppsala, Stockholm, Helsingborg och Jämtland.

 
 
GVD Ganime, Sara, Linus och Anki.jpg

 

Dalarna

Årsmöte
Du som är medlem i Svenska Gospelverkstaden Dalarna hälsas välkommen till årsmöte lördag den 23 mars kl.12.00-14.00. Plats, Samilsdalskyrkan Fiskg 5 i Leksand. Anmälan skickas till ganime.stalenhag@gmail.com

Här är en hälsning från Dalarna! 

Vi i Gospelverkstaden Dalarna vill med vår passion och kunskap, bidra till att utveckla, stärka och sprida gospelmusiken som genre i vårt län. Vi startar körer, genomför gospelworkshops, konserter och skolprojekt. Gospelverkstaden Dalarnas värdegrund är att alla människor, oavsett förmåga, förutsättningar och olikheter ska ges möjlighet att ta del av Gospel (det glada budskapet) och gospelmusiken.


Stockholm

Årsmöte
Du som är medlem i Svenska Gospelverkstaden Stockholm hälsas välkommen till årsmöte söndagen den 17 mars kl.17.00-18.30. Plats, Vasakåren, Observatoriegatan 4, Stockholm. Anmälan skickas till zandra.ottosson@gospelverkstaden.se

 
Logga GVS.png

Logga GVG.png

Gävle/Uppsala

Årsmöte
Hej och välkommen på vårt årsmöte onsdagen den 27/3.
Tid: kl 18:30 
Plats: Flogstavägen 75D, Uppsala. Anmälan skickas till martin.mac@gospelverkstaden.se


Helsingborg/Skåne

Årsmöte
Svenska Gospelverkstaden Helsingborg/Skåne hälsar våra medlemmar välkomna till årsmöte tisdagen den 26/3 klockan 18.30 i Slottshagskyrkan, Helsingborg.
Välkomna

 

Vill du starta en egen förening? Klicka till höger.