Hej körledare!

Mitt namn är Cedwin Sandanam och jag jobbar för Svenska Gospelverkstaden, tidigare känt som Stockholm Gospel. Tillsammans med mina kolleger på Gospelverkstaden har vi dragit igång en satsning för barn- och ungdomskörer i Sverige. Vi har ombildat oss till en riksorganisation för att kunna ge mer stöd och inspiration på lokal nivå.

Jag själv är körledare och ordförande i en barn- & ungdomsförening i Tensta, Stockholm och våra gospelkörer har fått mycket inspiration och glädje av det nätverket som Svenska Gospelverkstaden erbjuder. Det finns nu sju Gospelverkstäder i Sverige och vi vill gärna att det startas fler Gospelverkstäder. Ni har möjlighet att finnas med i den Gospelverkstad som är närmast er och självklart hjälper jag er om ni vill starta en egen Gospelverkstad.

Men varför vara med i Svenska Gospelverkstaden?

Vi vänder oss till alla barn- och ungdomskörer som är intresserade av att ha Gospel i sin repertoar. Utöver de erbjudanden och rabatter vi har som förenklar din vardag som körledare så är nog det viktigaste det nationella nätverket ni blir en del av. En stärkt gemenskap med nya kontakter skapar nya roliga möjligheter.

Bli medlem nu! Det är gratis!

Du är välkommen att fylla i din anmälan hör till höger och tveka inte att  höra av dig till mig med frågor och funderingar kring medlemskapet! 
Du når Zandra som har hand om våra medlemmar på zandra@gospelverkstaden.se eller 0722-50 77 73

Hoppas vi hörs snart!

Vänligen

Cedwin Sandanam
projektledare/producent
Svenska Gospelverkstaden