Sjung Gospel lördagen den 20 januari 2018

Den 20 januari 2018 är det återigen dags för Gospelverkstadens evenemang - Sjung Gospel!
Välkommen att vara med i mass choir där gospelentusiaster från hela Sverige samlas för att få sjunga, inspireras och lyssna till gospelmusiken. 

Förberedelse - inför Sjung Gospel skickar vi ut förberedelse-material i form av ett nothäfte och stäminspelningar. Ingen förkunskap krävs och du behöver inte kunna läsa noter. Stäminspelningarna gör det enkelt att även på egen hand öva in låtarna. 

Dagen börjar klockan 09.00 då Konserthuset fylls med sångare som placeras utifrån stämma. Att som bas, tenor, alt och sopran hamna tillsammans med många andra är både inspirerande och utvecklande! Under dagen förfinar vi de förberedda sångerna med olika instruktörer och dagen avslutas med en härlig konsert!


Instruktörer

Patrice e turner.jpg

Patrice E Turner

Vi har glädjen att välkomna tillbaka Patrice E Turner, Harlem New York, som var med oss på Sjung Gospel 2015. Patrice är en uppskattad och erkänd sångerska, pianist, kompositör och dirigent!

Gerald T. Smith.jpg

Gerald T. Smith

Gospelverkstaden har haft förmånen att frekvent få jobba med Gerald T. Smith, Washington DC, de senaste åren. Detta läsår 2017-2018 kommer Gerald till och med att bo i Sverige, vara anställd av Gospelverkstaden och åka ut och besöka körer och skolor runt om i landet! 

Jonas engström.jpg

JOnas engström

Genom sitt arbete med Stockholm Gospel Körfestival och ett flertal resor till gospelns hemland, USA har Jonas fått en stor erfarenhet och djup förståelse för gospelmusiken och dess tradition. Med fokus på samspel och delaktighet är Jonas en uppskattad och ofta anlitad kör– och gospelinstruktör. 

Mikaela Häger.jpg

Mikaela häger

Sångerska, sångpedagog och körledare för gospelkören VasaGospel. Mikaela studerar på Kungliga Musikhögskolan och har funnits med i Svenska Gospelverkstaden de senaste 6 åren som bla. ungdomsmusiker och instruktör. Är idag ordförande för Svenska Gospelverkstaden.

Hanna Olofsson.png

Hanna olofsson

Körledare och sångerska från Piteå som de senaste 6 åren varit med i Svenska Gospelverkstadens arbete som både ungdomsmusiker, ungdomshandledare, projektledare och instruktör. Tidigare körledare för Credokören.

Lasse Axelsson.jpg

LaSSE axelsson

Körledare, låtskrivare samt grundare av, och chef på Svenska Gospelverkstaden med många, många års erfarenhet av körsång. Lasse har förmågan att få med sig alla människor i tron om att vi ALLA kan sjunga och att alla har en röst som duger!


Anmälan körer 

- Anmälan är nu stängd - 

  • Deltagaravgift 490kr/pers. Körer med 20 eller fler deltagare ges en rabatt om 10%. (Rabatt för medlemmar under 26 år, deltagaravgiften kostar 250kr).

  • Förberedelsematerial skickas ut i slutet av november

  • Vill du komplettera anmälan med fler deltagare går det bra att skicka en ny anmälan. (Skriv gärna en kommentar om det i sista fältet)

  • Fyll i formuläret nedan för att anmäla din kör


Anmälan enskilda sångare

- Anmälan är nu stängd - 

  • Deltagaravgift 490 kr (Rabatt för medlemmar under 26 år, deltagaravgiften kostar 250kr).

  • Vi använder oss av biljettjänsten Tickster för betalning och anmälan av enskilda deltagare. Vänlig fyll i alla fällt så att vi får alla kontaktuppgifter vi behöver för att skicka förberedelsematerial och info

  • Förberedelsematerialet börjar skickas ut löpande i slutet av november