Verktygslådan

Vi har en verktygslåda med särskilda förmåner för alla barn- & ungdomsföreningar som vill bli medlemmar. Givetvis kommer vi att fylla på med verktyg och vill väldigt gärna att du kommer med förslag på vad vi kan stoppa ner i
verktygslådan. Det är just därför vi gör denna satsning för unga gospelfantaster.

I verktygslådan ingår följande:

  • Start-Kit. Medlemsföreningar erbjuds fördelaktiga priser på nothäften från Gospel Starts sortiment. Två nya häften är i görningen, varav ett  särskilt anpassat för barnkörer.

  • Workshop i din hemkommun. Som nybliven medlemsförening erbjuds du en workshop med våra unga instruktörer och musiker. Vi kommer till din hemkommun och håller i en hel- eller halvdag fylld med gospelsång. Kanske vi avrundar med en gemensam konsert (Gratis för barn- & ungdomsföreningar med fler än 20 medlemmar under år 2017.)

  • Egen hemsida och facebook. Det är inte alltid lätt att hålla sin hemsida vid liv. Vi sätter ihop en lättarbetad och snygg hemsida med din egna webbadress. 

  • Trycksaker. Vi har en samarbetsavtal med Just Nu Tryckerier runt om i landet som ger dig som medlem 50% rabatt på utvalda paket. (Exempel. 1000st flyers & 100st affischer)

  • Biljettjänst.  Vi har ett förmånligt ramavtal med biljettjänsten Tickster.com vilket gör det enklare för dig att sälja biljetter till ditt evenemang. Biljetter kan då säljas via internet eller från ett ombud nära dig.

  • Nätverk. Det här är kanske det viktigaste av alla fördelar med ditt medlemskap i Svenska Gospelverkstaden. Du blir en del av ett stort nätverk av likasinnade med vilka du kan skapa intressanta och inspirerande möten. För om det är något du inte kan ersätta med en smartphone är det personliga mötet och den glädje som finns i körsång.